Vyzkoušejte kombinaci konopí a léčivých bylin. Budete příjemně překvapeni

Vyzkoušejte kombinaci konopí a léčivých bylin. Budete příjemně překvapeni

Věděli jste, že účinky konopí se mohou dokonale snoubit s vlastnostmi některých léčivých bylinek a doplňovat tak jejich sílu o další úroveň? Využijete je při aromaterapii, můžete jimi naplnit vaporizér anebo si jen připravit chutný posilující bylinný výluh. Bylinky rozšiřují nejen chuť a aroma konopné natě, ale přinášejí také výjimečný zážitek spojený s jejich specifickými vlastnostmi.

Bylinky pro zmírnění stresu a vyčerpání

Chcete-li se dobře vyspat a konečně si odpočinout, vyzkoušejte v kombinaci s konopím kozlík lékařský, který je součástí legendárních baldriánských kapek, jež znaly už naše babičky, které je používaly při potížích s usínáním. Kozlík výborně uvolňuje duševní napětí a dokáže rozpustit stresující zážitky celého dne. Připravili jsme pro vás již hotovou bylinnou směs Kantorka, v níž se kozlík společně s heřmánkem, třezalkou a slézem vyskytuje. Třezalka se slézem jsou další bylinky, které pomohou s uvolněním psychického napětí. Třezalkový čaj je doporučován lidem trpícím depresemi a celkovým tělesným i psychickým vyčerpáním k rychlé přírodní obnově sil.

Potřebujete naopak povzbudit?

Vyzkoušejte směs konopí s mátou anebo se zázvorem. Máta efektivně posílí oslabené trávení a pomůže zvýšit chuť i na milostné hrátky zejména u osob po čtyřicítce. Zázvor má účinky podobné, navíc díky schopnosti prohřát organismus pomůže navodit úlevu, jestliže se o vás pokouší chřipka anebo nachlazení. Relaxační účinky zázvoru a máty a jejich schopnost ulevit od bolesti vhodně doplňují povzbuzující účinky některých kanabinoidů, které hojně využívají například sportovci.

Chcete zatočit se závislostí?

Ať již se vaše závislost týká cigaret, alkoholu, čokolády anebo jiných látek, přesedlejte na konopí s rozmarýnem nebo černým pepřem. Obě tyto rostliny obsahují stejně jako konopí terpen Beta-karyofylen, který společně s dalšími látkami nejen tlumí úzkosti a deprese, ale také pomůže s eliminací závislosti na některých návykových látkách. Kombinace konopí, rozmarýnu a pepře dokonce zlepšuje náladu a posiluje imunitu.

Pomozte tělu bojovat se zánětem

Trpíte-li chronickými záněty některého tělesného orgánu, pomozte mu bojovat s útočícími mikroorganismy a dalšími vlivy kombinací konopí, ženšenu a bazalky. V těchto rostlinách se totiž stejně jako v konopí nachází terpen zvaný Humulen, u něhož byly prokázány protizánětlivé účinky podobné jako u uměle vyráběných kortikosteroidů.

Příjemné uvolnění s vůní levandule

Tato bylinka je nejenom krásná a voňavá, ale také velice účinná. Dokáže uvolnit napětí a pomoci s odstraněním bolestí hlavy, nespavostí a špatné nálady. Kromě toho obsahuje linalool, terpen, který najdeme také v konopí. Výzkumy terpenů obsažených v konopí jsou sice teprve v počátku, ale již dnes víme, že linalool vykazuje v kombinaci s THC protikřečové účinky. Linalool obsažený v levanduli doplňuje ten obsažený v konopí, díky čemuž se účinky kombinace linaloolu a THC ještě navyšují.

Vše skladem, k odeslání
Doprava zdarma od 1500 Kč
Dárek k nákupu nad 1000 Kč
Doprava do 3-5 pracovních dnů